duminică, 27 septembrie 2015

Fall Essentials

Toamna este un anotimp asa minunat incat te poate fermeca.Sincer,ador toamna...toamna purtam haine mai închise,ploua,frunzele alcătuiesc acel covor minunat si pe langa asta lumânările parfumate ne încânta ...cui nu poate sa ii placa mirosul unei lumânări parfumate?

1.Hainele închise la culoare
Toamna imi place sa port haine închise la culoare insa ma inspir din revistele de moda :ELLE,Vogue etc. Acolo oricine poate observa ca hainele închise la cunoaște toamna sunt la putere.
2.Sosetele pufoase/groase
Nu poti trai fara ele.Pe unii ii enervează iar altii le adora.
Eu sincer le consider un must have toamna.Te fac sa te simti asa de confortabil incat uiti de toate problemele.

3.Lumânările parfumate
Cu miros de vanilie,biscuiți,ciocolata,plăcinte...mai noi pe toate aromele posibile.Poti gasi pe elefant.ro de la 27 de lei .

4.Ciocolata calda
Poate unora le place mai mult iarna insa eu beau ciocolata calda si toamna si iarna.Are un gust minunat iar cea de la Starbucks este un deliciu insa optez pentru cea pe care o prepar de fiecare daca cand am nevoie.
(
Poza nu este cu ciocolata calda de la Starbucks)

5.Balsamurile de buze
Toamna bate vântul iar buzele oricui risca sa se crape.Nimanui nu ii plac buzele uscate sau crăpate asa ca pentru a le evita trebuie sa folosim un balsam de buze.Cele pe care le recomand sunt:Baby Lips-urile ,Eos-urile si Nivea.Hidrateaza destul de bine si îngrijesc bine buzele oricui.

Ei bine,astea sunt esentialele mele toamna.Sper ca v-au placut.


~Stay beautiful,Doriana

Revenire

Imi pare foarte rau ca nu am mai postat.Doar ca timpul a trecut rapid,a început vacanta de vara ,s-a sfarsit si sincer am uitat.Asa ca am decis sa revin inapoi.De ce?
^imi place sa scriu pe blog
^nu as lasa blogul niciodată

Apropo...am revenit pe youtube si de acum o sa postez si pe blog si pe youtube.