luni, 31 martie 2014

Crează!

Azi va voi învață cum sa faceți un jurnal creativ al vostru!Start!
                  Materiale de care aveți nevoie!
Lipici      Foi de hârtie (2)   Creioane si carioci  Pixuri  Un caiet A5 cu spirala (velină,dictando,nu contează)   


1.Am uitat ceva...foarfeca.Deci luați si o linie si masurati caietul si pe spate si pe fata si trasati linie.După asta ia foarfeca si taie pe linie pana obtii doua foi care arată ca si caietul.

2.Luati lipiciul si umpleti coperta caietului cu lipici.Nu prea mult!Un strat e de ajuns.
3.Pentru a arată spectaculos poti trage la imprimanta un fel de cadran pentru caiet cu roz.E chic! Scrie-ți numele pe coperta.
4.Vine partea creativitatii.Incepe sa faci flori,curbe,inimioare..ce iti trece prin cap.Doar e jurnalul tau,nu?
5.Acum ai un jurnal creativ făcut de tine.Poate te-ai gândit si înainte la asta,nu?Dar acum iti ti -am dat multe sfaturi.Poti sa faci si un jurnal codat.Priveste!
Jurnal obisnuit                                


Jurnalul codat

Sper ca ai reușit si atenție! Ai grija cu foarfeca! Pup :*

duminică, 30 martie 2014

Sfaturi Stardoll 2

Uneori,voi face 3 episoade pe blog ,Stardoll.Oricum asta e 2.
<a href="http://www.stardoll.com/en/"
Deci am pus mai sus un link stardoll.Ajuta cand esti nou in aceasta lume.Daca nu aveti cont va arat cum sa va faceti.Deci,priviti!Defapt,cititi!
http://www.stardoll.com/ro/ ACESTA E LINKUL CATRE SITE! Acolo veti vedea

Alege un stil! -Sunt o groaza de caractere.Alegi caracterul care ti-a placut cel mai mult.
ALEGE UN NUME- Acolo e mai dificil.Dca e un utilizator cu numele care l-ai tastat tu trebuie doar sa mai pui acolo niste lucruri pentru ca sa fi special (daca numele e luat nu iti merge contul).


Daca crezi ca nu vei retine contul atunci scrie ce e de retinut pe o hartie.

Apasa pe Joaca-te! si asteapta sa se incarce.Vei vedea papusa ta .Tu ii alegi coafura,culoarea ochilor etc.E alegerea ta!

PERSONALIZEAZĂ-ȚI LOOKUL PĂPUȘII!

Îl poți schimba oricând dorești tu.
Dupa ce ai terminat apasa pe Continua. Apoi incepe jocul.O sa incepi ghidul stardoll care iti va arata in exactitate ce trebuie sa faci. Deci,nu mai ai nevoie de mine. Poate doar la look.Da!Tu iti alegi hainele,dar daca vrei poti sa imi urmezi sfaturile ce vor urma in urmatorul episod.





Sfaturi Stardoll

Fani Stardoll sau nefani va anunt ca orice incepator poate deveni un expert Stardoll.Azi e ziua Stardoll deci sa incepem.
Cum puteti creste un nivel? SFATURI
1.Uitati-va la bara de sub bara de nivel.Acolo sunt afisati monedele Star si Stardolarii.Retine!E foarte important sa apesi pe monedele tale star nu pe Stardolari.De ce?Fiindca daca apesipe Stardolari vei intra pe altceva. Apasi,da?
2.Iti va aparea  ceva cu MONEDE STAR CASTIGATE DIN ACTIVITATI .Ok! Acolo poti vedea ce ,,misiuni"ai tu pentru a castiga monede Star.Bara care iti va aprea mov iti arata acolo si acele coroane .Stii foarte bine ca vezi aceste coroane cand treci de la un nivel la altul.Daca nu stiai,acum afli.Acestea coroane iti arata cate puncte pe parcurs ce faci aceste misiuni.Usor,nu?
3.Sunt mai multe misiuni decat cele care ti le arata acolo.Pentru a vedea toate misiunile apasa pe Afiseaza mai multe.O sa gasesti multe misiuni.Cele bifate arata ca acele misiuni le-ai indeplinit in ziua respectiva.
4.O sa vezi ca unele misiuni nu merg atunci cand apesi pe ele.Asta inseamna deobicei ca nu depinde de tine,ci de ceilalti.Mereu vei vedea aceea moneda star langa misiune.Are un numar langa ea care iti arata cate monede vei primi.Unele misiuni sa stii ca vor fi mai grele dar nu imposibile!!!!
5.Vei vedea deasupra misiunii Creează-ți propriile coafuri  niste bari cu ZILNIC PERMANENT O SINGURA DATA.Cred ca iti dai seama dupa nume ce fac acele bari.Permanent vor fi: 
  • ZILNIC
  • PERMANENT
  • O SINGURĂ DATĂ
  • ZILNIC
  • PERMANENT
  • O SINGURĂ DATĂ

joi, 27 martie 2014

Vedete in raza mea

Azi in raza mea se afla:
                                             Asa NU!

Anne HATHAWAY 

Aaaammm,e o rochie simpatica si draguta dar din punctul meu de vedere nu te prinde bine.Mai incearca!Nota 6

Lena Dunham, intr-o tinuta Prada
Vai de mine,Lena!!!!!Iti vine cat de cat bine dar serios.Alegeti ceva mai interesant :* Nota:8



Celalalte vedete sau imbracat de nota 9!Pa! $Kitty$

miercuri, 26 martie 2014

Pentru fanii Stardoll

Am luat un interviu unui fan Stardoll care este la nivelul 40.I-am pus niste intrebari si sper ca interviul sa fie pe placul vostru :) Am mai incercat si la alti utilizatori,dar nu au raspuns .Ea dupa mine e foarte buna la acest joc (mai sunt si altii buni)
De ce ai inceput sa joci Stardoll?
Pai , nu stiu mi sa parut un joc interesant :)
Daca acum ti-ar spune cineva sa renunti ai renunta la acest joc?
Nu
Crezi ca vei ajunge una dintre cele mai bune fete si persoane care se joaca Stardoll?
Nu cred
Dar totul este posibil :)
Care e dorinta ta cea mai mare din domeniul acesta,Stardoll?
 Sa devin NCG si ROYAL
Pentru cei care nu stiu ce inseamna asta le poti explica?


NCG este un concurs care se organizeaza zilnic in care cel care primeste cele mai multe voturi castiga un trofeu si titlul de NCG National Cover Girl
si ROYAL devi cand ai facut 12 luni adica un an de cand esti SuperStar
Woow!In afara de Stardoll ,ce mai faci sau Stardoll e pe plan principal?
Pai nu chiar mai fac multe
adica fac inot, sport ,normal, merg la scoala pictez
etc

Ce visezi sa te faci cand vei fi mare?O sa renunti peste 8 ani la Stardoll?
Pff ... pai e greu de spus nu stiu daca ma las de SD dar cand ma fac mare as vrea sa devin medic :)
Pai atunci iti urez succes in continuare si multumesc pentru timpul acordat!
Multumesc si eu :*
http://www.stardoll.com/ro/user/?id=225744882

Stardoll e un joc interesant :)

marți, 25 martie 2014

Stardoll

Buna!Am vazut ca acum e foarte popular stardollul asa ca am hotarat sa fac de 4 ori pe luna rubrica Stardoll.Sper sa mearga bine.:) Si ca video de prezentare nu stiu cand o sa fac.Poate saptamana asta :P

sâmbătă, 22 martie 2014

Vedete fara simtul modei

Exista niste vedete care nu au nici macar un stop de moda in ele.Si asta ma enerveaza.De ce au stilisti?Sau de ce stilistii nu sunt experimentati?
Vedete fara strop de glamour:
Vedete prost imbracate,mai bine vedete fara picatura de frumusete.Glumesc!Daca sunteti frumoase folositi asta!Nota :  6


Vedete imbracate bine
Delia stie mereu cu ce sa se imbrace.Are un stil care o pune in evidenta. Nota: 10





BINISOR

Iulia Albu are un stil mai,controversat dar totusi destul de bun.Iulia,data viitoare ia si tu ceva care sa fie mai ...uman.Dar oricum,RESPECT!Nota: 8

Ozana,Ozana,Ozana!Trebuie sa inveti o mica parte in moda.Imbracate cu ce iti sta bine.Dar deocamdata e binisor. :) Nota: 8


miercuri, 19 martie 2014

Hair Stylist

Daca vreti niste coafuri de vedete atunci uitati niste sfaturi.
Poti incerca un coc putin deranjat care arata si inteligenta dar si rebelitate.Beyonce stie ce face!

Sau stilul impletit al Rihannei.E foarte la moda primavara aceasta.Dar nu te complica.O coada impletita e deajuns.
Taylor este mai draguta si mai rafinata cand vine vorba te par.Parul ei e mereu perfect,mai ales cocurile.

Katy Perry are multe stiluri.Si fiindca e primavara si-a facut parul de culoarea roz-roscat .O coafura asa e mereu la moda cand stii sa o faci.Dar nu te complica.Numai un hair stylist poate sa faca asta.


Acum NOTELE!!!

Beyonce-8 din 10

Rihanna-10 din 10
Taylor-10 din 10
Katy-9 din 10


Ne vedem maine!!!


marți, 18 martie 2014

Interviu Cu Martina Stoessel

Născuta cu propria stea. Cine se poate îndoi? Martina Stoessel (16), "Tini", (a apropiatilor sai) dar personaj Violetta-care joaca in Disney Channel, pentru toate, este noul idol de copii si adolescenti, care este ca un veritabil star pop. Slab, eteric și ultra-feminin, vorbire-factly, fără egocentric, ca și în cazul în care acest lucru se întâmplă la un alt faima. Și că fanii lor multiplica Columbia, Chile, Spania, Franța, Turcia, Mexic, Rusia și Australia, pentru a numi câteva locuri de pe planeta.
În această lună, noua "fata de înregistrare", care are mai mult de șaptezeci de funcții complete în Gran Rex, a castigat Martin Fierro Apocalipsa și programul primit cele mai bune pentru copii / Series Tineretului, în timp ce Violetta săptămâna trecută, primul CD ciclu (van de către terț), a câștigat o Carlos Gardel album și cel mai bun Soundtrack Film / Televiziune. "Acesta este un fulger .... Nu pot să cred", spune el, sub ochiul atent de mama lui drăguța, Mariana. El a continuat: "Văd că fata mea este pe tricouri, portofele, figurine, reviste, afise ... eu chiar ma simt foarte fericit  ..."
- Este adevărat că te duci peste tot cu gărzi de corp pentru preaplin ca arme atunci când sunteți pe stradă?
-Nu, este o minciună. Și nu mă deranjează deloc afecțiunea poporului. Ceea ce este adevărat este că viața mea s-a schimbat în multe feluri. Ceea ce mi se pare cel mai greu este ceea ce se întâmplă, uneori, cu presa, te gandesti la tot. Eu nu intervin în viețile altora, atunci eu nu pot să înțeleg de ce au spus despre mine. Un alt lucru care este dificil, chiar dacă eu sunt flatata și apreciez este că mulți oameni spun că sunt un exemplu pentru tineri. Care-mi creează o mulțime de responsabilitate, eu nu sunt ceva care se întâmplă la orice fată de 16 ani . De fapt, din moment ce am de lucru, există o mulțime de lucruri pe care am început să descoper.
- Cum ar fi?
-  Lucruri care se întâmplă în mediul de ...
- Și cum te  afecteaza tot ce spun oamenii ?
-A doua zi, în timpul concertelor de la Gran Rex, m-am simțit groaznic, am vomitat de la nervi și am avut un hard. Deși a fost urât, eu recunosc că a fost o experiență de învățare, dar nimic nu ia departe satisfactia de a fi adus o statuie.
- Cum este o zi din viata ta?
Foarte ocupata. În acest moment, de joi până duminică am două funcții pe zi. Restul saptamanii am pornit cu note și eseuri pentru turneu național și internațional, care va începe la sfârșitul lunii septembrie.

 
Amuzanta și spontana, Martina spune că face gimnastică și sport .. Foto: Fernando Dvoskin

- Ce faci în timpul liber?
Eu dorm cat pot, mă trezesc la prânz. Îmi place să pictez sau sa desenez, dar nu am talent pentru asta.Am, de asemenea, un profesor privat, și, desigur internet la  școală. Atunci nu am timp pentru nimic altceva.


 
Martina este atât de drăguța, nu merge fără îngrijire .. Foto: Fernando Dvoskin

-Tot efortul merita?
Sigur. Din moment ce am fost o fetiță care  petrecut ore în fața oglinzii, am pus tocuri, am pictat, am dansat și m-am jucat cu prieteni imaginari.
- Cum a mers?
Tatăl meu [producator Alejandro Stoessel] a plecat de la Idei .Sigur, planul lui a fost de a prezenta un proiect pentru Disney. Pentru că, el ma întrebat dacă el ar putea înregistra  câteva cântece. L-am întrebat de ce, în cazul în care el și mama ma lasa sa lucrez ...

- Ai un prieten?
-Nu.

 
"Am fost foarte salitara  și peste noapte am schimbat viața mea." Foto: Fernando Dvoskin



- Te-ar instala la muncă în străinătate?
Părinții mei sunt foarte protectori și ar costa foarte mult pentru a trăi în afara.
- Cine te însoțește în călătorii?
-Mamă. Și ne-am distrat. Povestea vieții noastre este de a călători impreuna, am plecat cu patru pungi, fiecare cu mii de lucruri. Sunt foarte dezorganizaat în această privință.Singurul lucru pe care nu-mi pot lipsi sunt machiajul și parfumul.
- Ai timp liber pentru a merge?
-Mic. Dar mama face bine pentru a bate la cap să se cunoască, pentru că, deși eu, uneori, vreau să fi dormit, eu sunt conștient de faptul că este unic pentru a avea posibilitatea de a călători în lume.

Text: Lucila Olivera 
Fotografii: Fernando Dvoskin
Productie: Victoria Miranda.
Sa stiti ca l-am scurtat fiindca era mult mai lung.Sper sa va placa. :)

Cloud 9

Cloud 9 este un 2014 american film de televiziune de către Disney Channel Original Film regizat de Paul Hoen și scris de Justin Ware, Don D. Scott și Katie Wech. Acesta stele Luke Benward , Dove Cameron , Kiersey Clemons și Mike C. Manning . Filmul urmeaza un set de poveste antrenantă, în lumea de snowboard competitive.  Primul promo difuzat pe 29 noiembrie 2013 în timpul premiera de "Good Luck Jessie: NYC de Crăciun".Acesta a fost vizualizat de 4.96 milioane de telespectatori în timpul premiera sa originală. [
Dupa mine filmul merita nota 10. :) :P Asa,cred ca azi sau maine public si un interviu cu Martina Stoessel tradus de mine din spaniola.

luni, 17 martie 2014

Scuze

Scuze,dar nu cred ca mai fac concurs One Direction.Dar va promit ca o sa fac ceva de genu',vad eu cand.Ok! PA :*

duminică, 16 martie 2014

Concurs Violetta

Buna!De azi pana pe 1 Mai 2014 am deschis concursul Violetta.Tot ce e de facut  e sa raspundeti la intrebari.Primele 5 raspunsuri corecte vor primi si in vlog dar si aici multe felicitari si o diploma pe care sa o descarce.Deci,haideti la treaba!


Bine,pa!Public cred ca maine concursul One Direction ! :)

Violetta

Buna!Astazi am chef sa postez cu Violetta si cu Cloud 9.Dar acum pun cu Violetta pentru fanii Violetta.Voi face un concurs Violetta si unul One Direction azi.Pun mai tarziu.Asa,Violetta.....
Violetta (Martina Stoessel)a uimit ogroaza de oameni cu vocea,dansul si frumusetea ei.E foarte cunoscuta in Europa si are zeci de concerte pe luna.

sâmbătă, 15 martie 2014

Stiluri

Daca vrei sa te imbraci cu haine deschise iti dau un sfat foarte bun:fusta crem-roz si o bluza cu imprimeu.Combinatia perfecta! :)
Poti gasi fusta aceasta in mai multe magazine sau poti cere un care sa ti-o faca la croitorie.



O bluza cu imprimeu,superrrr!Daca o gasesti chiar asa e super tare!


Pantofii acestia sunt geniali!!!Trebuie cumparati!!!


O combinatie de zile mari,nu? :))


vineri, 14 martie 2014

Violetta vs One Direction

O lupta dura...Violetta vs One Direction!!!!Voi ce alegeti?
Informatii concerte Violetta:
Deocamdata nu exista zvonuri ca va exista vreun concert Violetta in Romania dar se poate intampla! :)


One Direction:
O trupa SUPER care va veni in Romania in mai si vor canta in 2 locuri:Constanta si Bucuresti.Biletele vor costa destul de mult,dar ce nu ar face fanii ONE DIRECTION?!
1.

2.

Cei cinci magnifici

Cei 5 magnifici sunt baietii din trupa One Direction.Chiar daca sunt tineri,deja au vandute milioane de albume si au zilnic zeci de concerte.Datorita muzicii adresate in special fetelor,baietii au cel mai mult noroc la fete care sunt inebunite dupa ei.
Exista acele fane One Direction care ar da orice pentru un bilet la un concert sau pentru o revista in care sa fie un interviu cu ei.Poate revista obtinem,despre bilete mai vorbim.Dar cu siguranta fanii nu vor uita nici peste 20 de ani aceasta trupa! :)

                             PENTRU FANII ONE DIRECTION!