marți, 18 martie 2014

Interviu Cu Martina Stoessel

Născuta cu propria stea. Cine se poate îndoi? Martina Stoessel (16), "Tini", (a apropiatilor sai) dar personaj Violetta-care joaca in Disney Channel, pentru toate, este noul idol de copii si adolescenti, care este ca un veritabil star pop. Slab, eteric și ultra-feminin, vorbire-factly, fără egocentric, ca și în cazul în care acest lucru se întâmplă la un alt faima. Și că fanii lor multiplica Columbia, Chile, Spania, Franța, Turcia, Mexic, Rusia și Australia, pentru a numi câteva locuri de pe planeta.
În această lună, noua "fata de înregistrare", care are mai mult de șaptezeci de funcții complete în Gran Rex, a castigat Martin Fierro Apocalipsa și programul primit cele mai bune pentru copii / Series Tineretului, în timp ce Violetta săptămâna trecută, primul CD ciclu (van de către terț), a câștigat o Carlos Gardel album și cel mai bun Soundtrack Film / Televiziune. "Acesta este un fulger .... Nu pot să cred", spune el, sub ochiul atent de mama lui drăguța, Mariana. El a continuat: "Văd că fata mea este pe tricouri, portofele, figurine, reviste, afise ... eu chiar ma simt foarte fericit  ..."
- Este adevărat că te duci peste tot cu gărzi de corp pentru preaplin ca arme atunci când sunteți pe stradă?
-Nu, este o minciună. Și nu mă deranjează deloc afecțiunea poporului. Ceea ce este adevărat este că viața mea s-a schimbat în multe feluri. Ceea ce mi se pare cel mai greu este ceea ce se întâmplă, uneori, cu presa, te gandesti la tot. Eu nu intervin în viețile altora, atunci eu nu pot să înțeleg de ce au spus despre mine. Un alt lucru care este dificil, chiar dacă eu sunt flatata și apreciez este că mulți oameni spun că sunt un exemplu pentru tineri. Care-mi creează o mulțime de responsabilitate, eu nu sunt ceva care se întâmplă la orice fată de 16 ani . De fapt, din moment ce am de lucru, există o mulțime de lucruri pe care am început să descoper.
- Cum ar fi?
-  Lucruri care se întâmplă în mediul de ...
- Și cum te  afecteaza tot ce spun oamenii ?
-A doua zi, în timpul concertelor de la Gran Rex, m-am simțit groaznic, am vomitat de la nervi și am avut un hard. Deși a fost urât, eu recunosc că a fost o experiență de învățare, dar nimic nu ia departe satisfactia de a fi adus o statuie.
- Cum este o zi din viata ta?
Foarte ocupata. În acest moment, de joi până duminică am două funcții pe zi. Restul saptamanii am pornit cu note și eseuri pentru turneu național și internațional, care va începe la sfârșitul lunii septembrie.

 
Amuzanta și spontana, Martina spune că face gimnastică și sport .. Foto: Fernando Dvoskin

- Ce faci în timpul liber?
Eu dorm cat pot, mă trezesc la prânz. Îmi place să pictez sau sa desenez, dar nu am talent pentru asta.Am, de asemenea, un profesor privat, și, desigur internet la  școală. Atunci nu am timp pentru nimic altceva.


 
Martina este atât de drăguța, nu merge fără îngrijire .. Foto: Fernando Dvoskin

-Tot efortul merita?
Sigur. Din moment ce am fost o fetiță care  petrecut ore în fața oglinzii, am pus tocuri, am pictat, am dansat și m-am jucat cu prieteni imaginari.
- Cum a mers?
Tatăl meu [producator Alejandro Stoessel] a plecat de la Idei .Sigur, planul lui a fost de a prezenta un proiect pentru Disney. Pentru că, el ma întrebat dacă el ar putea înregistra  câteva cântece. L-am întrebat de ce, în cazul în care el și mama ma lasa sa lucrez ...

- Ai un prieten?
-Nu.

 
"Am fost foarte salitara  și peste noapte am schimbat viața mea." Foto: Fernando Dvoskin



- Te-ar instala la muncă în străinătate?
Părinții mei sunt foarte protectori și ar costa foarte mult pentru a trăi în afara.
- Cine te însoțește în călătorii?
-Mamă. Și ne-am distrat. Povestea vieții noastre este de a călători impreuna, am plecat cu patru pungi, fiecare cu mii de lucruri. Sunt foarte dezorganizaat în această privință.Singurul lucru pe care nu-mi pot lipsi sunt machiajul și parfumul.
- Ai timp liber pentru a merge?
-Mic. Dar mama face bine pentru a bate la cap să se cunoască, pentru că, deși eu, uneori, vreau să fi dormit, eu sunt conștient de faptul că este unic pentru a avea posibilitatea de a călători în lume.

Text: Lucila Olivera 
Fotografii: Fernando Dvoskin
Productie: Victoria Miranda.
Sa stiti ca l-am scurtat fiindca era mult mai lung.Sper sa va placa. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu