duminică, 30 martie 2014

Sfaturi Stardoll

Fani Stardoll sau nefani va anunt ca orice incepator poate deveni un expert Stardoll.Azi e ziua Stardoll deci sa incepem.
Cum puteti creste un nivel? SFATURI
1.Uitati-va la bara de sub bara de nivel.Acolo sunt afisati monedele Star si Stardolarii.Retine!E foarte important sa apesi pe monedele tale star nu pe Stardolari.De ce?Fiindca daca apesipe Stardolari vei intra pe altceva. Apasi,da?
2.Iti va aparea  ceva cu MONEDE STAR CASTIGATE DIN ACTIVITATI .Ok! Acolo poti vedea ce ,,misiuni"ai tu pentru a castiga monede Star.Bara care iti va aprea mov iti arata acolo si acele coroane .Stii foarte bine ca vezi aceste coroane cand treci de la un nivel la altul.Daca nu stiai,acum afli.Acestea coroane iti arata cate puncte pe parcurs ce faci aceste misiuni.Usor,nu?
3.Sunt mai multe misiuni decat cele care ti le arata acolo.Pentru a vedea toate misiunile apasa pe Afiseaza mai multe.O sa gasesti multe misiuni.Cele bifate arata ca acele misiuni le-ai indeplinit in ziua respectiva.
4.O sa vezi ca unele misiuni nu merg atunci cand apesi pe ele.Asta inseamna deobicei ca nu depinde de tine,ci de ceilalti.Mereu vei vedea aceea moneda star langa misiune.Are un numar langa ea care iti arata cate monede vei primi.Unele misiuni sa stii ca vor fi mai grele dar nu imposibile!!!!
5.Vei vedea deasupra misiunii Creează-ți propriile coafuri  niste bari cu ZILNIC PERMANENT O SINGURA DATA.Cred ca iti dai seama dupa nume ce fac acele bari.Permanent vor fi: 
  • ZILNIC
  • PERMANENT
  • O SINGURĂ DATĂ
  • ZILNIC
  • PERMANENT
  • O SINGURĂ DATĂ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu